25. november 2015

Crazy Cat Lady

Päris oma koju me kassi võtta ei saaks, sest Raunol on allergia, ent mina olen tegelikult rohkem kassiinimene. Muidugi armastan ma meie Äput, kuid koertes pole seda kassilikku graatsiat, isegi ülbust, ning fotohuvilisena pean tunnistama, et neist on ka oluliselt raskem head pilti saada.
Tean, et üks asi, mida Oksalast ära kolides kohutavalt igatsema jään, on kasside seltskond.

Rauno õde kutsus mind nädalavahetusel nende värskelt valminud kodu pildistama. Käisin ja pildistasin, kuid hiljem arvutis fotosid sirvides avastasin, et maja oli jäänud tagaplaanile ning täiesti kogemata kujunes seeria täheks hoopis kass nimega Muru.
Samas Muru ongi selline tüüp, kellel mitte kunagi energia otsa ei saa ja kes igalepoole jõuab. Ja modellitöö talle sobis.

Kusjuures enne abikaasaga kohtumist mõtlesin sageli, et võiksin vabalt vanaduspõlve mõnes vanas Tartu puumajas mööda saata, ikka kassidest ümbritsetuna.


Women and cats will do as they please, and men and dogs should relax and get used to the idea.
― Robert A. Heinlein

If animals could speak, the dog would be a blundering outspoken fellow; but the cat would have the rare grace of never saying a word too much.
― Mark Twain

Happiness is like a cat sleeping on your lap. You can't force it to come to you and you can't force it to stay with you.
― Pierre Foglia

6 kommentaari:

  1. Hi! How come you know about Pierre Foglia ? He wrote only in french!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. I was looking for quotes about cats and found his wise words (in English) by accident :)

      Kustuta
  2. Saan sust täiesti aru- kui ma lähen sõpradele külla, kellel kass on, siis on mu tähelepanu jääägitult just temal. Pärast kodus mõtlen, et oh...oleks võinud sõpradega ka natuke rohkem juttu ajada, mitte terve õhtu kassi silitada :D

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Tuttav tunne. Ja olen märganud, et mida vähem kass minust välja teeb, seda rohkem tähelepanu ta saab (tuleb ju ometi vähemalt proovida tema poolehoid võita), mitte vastupidi :)

      Kustuta