17. oktoober 2012

Õudne maailm

Viisin ennast täna lähemalt kurssi Amanda Toddi looga. Kui soovite enda närvi täiesti süsimustaks ajada, siis tehke järgmist:

1. Vaadake ära video, mille AT umbes kuu aega enne oma enesetappu youtube'i postitas

2. Mõelge vähemalt kolm sekundit Amanda loo üle järele
3. Lugege kommentaare, mida inimesed on selle video alla jätnud.
4. Mõelge nende üle järele.
5. Meeletu peavalu. Selline ebainimlikkus ajab ausalt öeldes südame pahaks.

3 kommentaari:

  1. Autor on selle kommentaari eemaldanud.

    VastaKustuta
  2. (Teine katse - mind ajavad hulluks need väriseva käega kirjutatud tähed ja pohmakaga pildistatud numbrid, mida pean sisestama enda identifitseerimiseks.)

    Amanda Toddi kurb lugu on "õnneks" saanud laialdase vastukaja. Loodame, et see teeb maailma ja meid seal sees paremaks.

    Olen võimalusel juba aastaid jälginud Amanda saatusekaaslaste lugusid. Neid laste hingekarje videosid on internetis sadu. Võin arvata, et Amanda vaatas kahjuks neid samu videosid, mida minagi olen näinud. Amanda kasutas võtet, loo jutustamine üksikutele lehtedele kirjutatud lausetega, mis kopeerib üks üheselt ühe temavanuse poisi surmaeelset videot. Kui aega leian, proovin selle ülesse leida ja panen oma blogisse. Muidugi viitan ka Sinu blogile.

    VastaKustuta
  3. Jah, Amanda Toddist on üllatavalt kiiresti saanud märter, sümbol, ning sageli vajame mõne probleemi laiemaks teadvustamiseks just niisugust kurba lugu. Amanda saatus on inimloomuse mustad pooled kõigile vaatamiseks välja kiskunud ning loodan südamest, et lõpuks muudab temaga juhtunu meie maailma kas või natuke paremaks.

    VastaKustuta