24. märts 2015

Fotoväljakutse kolmas nädal

See nädal oli kuidagi õnnetu. Pilte oli vähem ning ka tase käis mõnevõrra alla, eriti võrreldes eelmise korraga, kui iga teema puhul ikka mitu head fotot silma jäi. Aga selles pole tegelikult midagi üllatavat, eks ka oktoobris hakkas mingil hetkel osalejate arv kahanema. Ega seda projekti ilma põhjuseta väljakutseks nimetata. Jõudu neile, kes kavatsevad lõpuni vastu pidada!

Kolmanda nädala lemmikud:

1. With Flash/Välguga
Kätlin
Vastikult suvise hõnguga pilt, eriti nüüd tagasivaatavalt, sest siin Soomes jõudis vahepeal lumi uuesti maha tulla. Ütlen kohe ära, et ma absoluutselt ei armasta välguga pilte (va siis, kui on eraldi üks korralik välk hangitud), kuid selle foto puhul see mind ei häiri. Ja vorstid mulle ka ei meeldi, kuid autor on nii tubli olnud, et isegi need paistavad isuäratavad.

2. Spring Flowers/ Kevadlilled
Tiina
Minu suur-suur lemmik. Annab oma minimalistlikkuses väga hästi edasi looduse taastärkamise ideed. Sellist tüüpi foto võiksin vabalt endale seinale riputada ja tõenäoliselt meeldiks see mulle ka aastaid hiljem täpselt sama palju. Lihtsuses peitub võlu.

3. New Beginnings/Uued algused
Ene
See oli üks neist päevadest, kus mul oli tõesti raske lemmikut valida. Aga see pilt kõnetas mind, kes ma samuti kõik oma uued algused (ja lõpud) läbi olen kirjutanud, kõige rohkem.

4. Something Handmade/Käsitöö
Klaudi
Ma tahaks neid endale! Jälle selline lihtne, aga kuidagi südamlik ja armas foto. Pluss mõnusad värvid.

5. Sparkling/Sädelev
Kätlin
Ei vaja vist pikemat seletamist - väga hea idee ja sugugi mitte halvem teostus. Paistis teiste seast kohe silma, kuigi see oli minu meelest üks kolmanda nädala kõige tugevamate töödega päevadest.

6. Upside Down/ Tagurpidi
Kaidi
Korraks hakkas pea ringi käima, aga selle teema puhul oli see hea asi. Ja luik kui üks äärmiselt fotogeeniline lind annab pildile viimase lihvi.

7. Country Life/Maaelu
Maaria
Väga mõnus foto, mis kannab endas sellist vanaaegse maaelu hõngu. Meeldib ka see, et autor ei leppinud ainult kummikutega (olgugi et nii armsatega), vaid muutis kompositsiooni põnevamaks.



1 kommentaar: