30. märts 2015

Fotoväljakutse viimane nädal

Järjekordne väljakutse on läbi saanud. Tuleb tunnistada, et lõpuks esitati ikka väga vähe pilte, aga pole hullu, sest mõned andekad inimesed hoidsid minu huvi viimase päevani üleval.
Jaanikal, kes on see tubli inimene nende väljakutsete taga, oli kunagi idee mingist heategevuslikust näitusest ning loodan väga, et sellega ka edasi minnakse. Piisavalt heal tasemel fotosid leiduks küll, eriti kui võiks valida kõigi väljakutsete jooksul esitatud tööde seast. Kui saaks näiteks kodutuid kasse aidata, oleksin kohe käpp kaasa lööma.


Selle nädala lemmikud:

1. A Smell/Lõhn
Kätlin
2. Knowledge/Teadmised
Kätlin
3. Something New/Midagi uut
Maaria
4. Can't Live Without/Ei saa elada ilma...
Ann
5. Vintage
Liina
6. In Store/ Tagavara, riiulis, laos
Airika
7. Celebration/ Pidu, tähistamine
Eneli

Vaatasin ka enda eelmised postitused üle ja minu lemmikud on juba statistiliselt üsna selged: Kaidi, Kätlin, Klaudi ja Paula Johanna, kes küll kahjuks mingil hetkel asja pooleli jättis.


Jään järgmist väljakutset ootama ja loodetavasti suudan siis ka ennast kokku võtta. Hakkan sellest igapäevasest fotode vahtimisest kindlasti puudust tundma, aga õnneks on mul nüüd instagram, mis selle häda vastu vähemalt mingil määral aitab.


PS. Siin on maa jälle valge ja vägisi jääb selline mulje, et talv tulebki tagasi. Aga vähemalt oleme lõpuks terveks saanud.



No Comments Yet, Leave Yours!