8. detsember 2009

Legendaarne keskaja eksam

Istusin täna Lossi õppehoone koridoris ja ootasin vaikselt oma järgmist loengut. Minu lähedal seisis terve kari esmakursuslasi, kes paaniliselt Anti Selarti keskaja eksami üle spekuleerisid. Neil seisab see alles ees.

Mäletan, kuidas minu enda kursuski eelmisel aastal selle eksami kohta igasuguseid ulmeteooriaid välja mõtles. Jah, tõenäoliselt on tegu ajaloo osakonna kõige kardetuma eksamiga üldse. Mäletan, et legendi järgi olevat ainult üks inimene sel eksamil hindeks "A" saanud (temagi pidi juba praktiseeriv ajalooõpetaja olema). Samas on see kuidagi armas, et ühe eksami ja õppejõu ümber igasugused toredad legendid tiirlevad.

Üks rebane lubas igatahes, et kui Selart temalt midagi programmivälist küsib, siis ta protesteerib (suulise eksami ajal). Seda nalja tahaks ma näha.
Kogu see haip paisutab asja kordades hullemaks. Tõenäoliselt sisaldab eksam nimesid ja sündmusi, millest ka üheksa tundi päevas valmistunud tudeng midagi kuulnud pole, kuid teisalt on palju selliseid küsimusi, mille vastus eksami ajaks juba une pealt teada.

2 kommentaari:

  1. Tere! Kuidas sul Selarti eksam õnnestus?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. C, aga olin selle üle tõesti õnnelik :)

      Kustuta