16. november 2015

Üks sügishõnguline DIY-projekt

Käsitöö ei ole minu tugevaim külg, seega hoian igasugustest DIY-projektidest üldjuhul eemale, aga kuna just sel sügisel jäid mulle nii mitmes blogis (nt siin, siin ja siin) silma väga lihtsad ja ilusad ideed, otsustasin lõpuks, et meisterdan ka midagi valmis.
Tegutsema hakkasin muidugi alles viimasel hetkel, sest puud on meil siin juba ammu raagus. Pealegi ei kasva siinkandis ühtegi vahtrapuud, mistõttu mõtlesin alguses, et mis ma siis üldse jamama hakkan, kui mul neid kõige võrratumaid lehti käepärast pole.
Ent kuna elan majas, mida ümbritsevad endiselt puna-kolla-rohelised maasikapõllud, torkas mulle pähe, et võin ju hoopis sealt mõned värvilised lehed kokku korjata. Lisaks mõned üksikud puulehed, mille imeväel veel maast leidsin.

Olles täielik küünlafriik, otsustasin lehtedega kaunistatud purkide kasuks. Otsisin välja kolm purki ja liimi, katsin põranda reklaamidega, panin kummikindad kätte, süütasin meeleolu loomiseks küünla ning hakkasin mäkerdama. Sobivat nööri, millega purkidele viimane lihv anda, mul kahjuks polnud, kuid kavatsen selle hiljem lisada.

Aega kulus umbes 45 minutit ja olgugi et liimi läks ka sinna, kuhu vaja polnud, jäin tulemusega enam-vähem rahule. 

2 kommentaari: