1. mai 2017

Liisi Koikson – "Coffee For One"

Vaatasin täna viimast "Kolmeraudset", sest Mallukas käis Mihklile blogimisest rääkimas, kuid kõige eredamalt jäi mulle meelde hoopis muusika. Nimelt laulis samas saates aprillis uut albumit esitlenud Liisi Koikson (olgu kõrgemad jõud tänatud, sest kes teab, kas ja millal oleksin selle plaadi muidu avastanud), kes mind täielikult üllatas.

Võrreldes Koiksoni varasema loominguga, on koostöös Raul Ojamaaga valminud "Coffee For One" sootuks teisest maailmast ning täpselt my cup of tea coffee. Kohe pärast saadet avasin Spotify ja kuulasin albumi otsast lõpuni läbi. Esmamulje polnud petlik ning lisasin enamiku plaadi seitsmest loost ka oma playlisti. Seda juhtub harva.
Kõik lood on inglisekeelsed, kuid julgen arvata, et selle albumiga sihibki laulja Eestist kaugemale.

1Procrastination Queen
2I Am The Only One
3Love Is Blind
4All This Time
5Coffee For One
6Dance Around
7Don`t Give Up

Liisi Koiksoni hääl on mulle tegelikult alati meeldinud, aga tänu sellele albumile sai minust fänn. Mul on nii hea meel, et ta võttis riski, proovis midagi uut ja tuli välja enda kirjutatud lugudega. "Coffee For One" on mahe, natuke salapärane ja väga kaasaegne, aga mitte mingil juhul igav.

Praeguse seisuga on minu lemmikuks kujunenud "Procrastination Queen", mille kohta on Koikson Elu24le öelnud järgmist: Esimesse singlisse tahtsin tabada selle hetke, kui korraga on lahtisi otsi ja vastamata kõnesid juba liiga palju, ja ei jõua enam tubli olla. Nii et ainuke asi, mida teha jaksad, on mingit tobedat koera videot youtube'ist vaadata ja loota, et kõik kuidagi ise laheneb. Täiesti ebaefektiivne jaanalinnu tehnika, aga tuleb siiski ette.




PS. Tean, et siin blogis on viimasel ajal väga vaikseks jäänud, kuid luban, et tegu on ajutise madalseisuga. Meil on hetkel lihtsalt nii kiired ajad ja suured elumuutused käsil, et isegi lugemine on soiku jäänud, kirjutamisest rääkimata. 
Panin blogi ka sel aastal EBAle kirja, seega kui keegi tahab mind meeles pidada, leiab rohelisemrohi-blogi kultuuriblogide aukartustäratavast kategooriast. See on suund, millega kavatsen ka tulevikus jätkata. Hääle saab anda siin.

3 kommentaari:

  1. Omg, ma olin selle laulu algust kuulnud ja mõtlesin, et ÜLDSE pole minu teema. Nüüd hakkasin esimest korda ka ülejäänud laulu kuulama ja no tõesti on hea ju. :D

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ega mina ka esimeste sekundite põhjal ei arvaks, et see laul mulle meeldida võiks :D

      Kustuta
  2. Jaa, täiesti nõus! Täpselt samamoodi passisin Kolmeraudset Malluka pärast tollel õhtul ja üllatusin, kui head muusikat seal Liisi Koikson esitas. Varasemalt tema fänn ei olnud, kuid uus plaat on tõesti väga hea :)

    VastaKustuta